Behandelingen

Energetische Massage Ternaard

Ontspanning en energie door aanraking en lichte massage

Behandeling

Een behandeling bestaat uit twee delen. Eerst geef ik via mijn handen energie door aan je lichaam, wat kan voelen als warmte, gloeien, tintelen. Daarna worden plekken die meer aandacht vragen licht gemasseerd. De behandeling duurt een uur en is ontspannend, soms zelfs slaapverwekkend en geeft tegelijkertijd energie.

 

 

Effect

De meeste cliënten melden na de behandeling dat ze erg lekker geslapen hebben en dat pijnklachten nagenoeg verdwenen zijn. Een enkele keer kan de reactie direct na de behandeling wat heftiger zijn, bijvoorbeeld bij langdurig opgebouwde spanningen of pijnklachten.

 

 

Intake

Vóór de behandeling hebben we een kort gesprek. Hierin kun je aangeven waar je aandacht naar uit gaat, of wat je wensen zijn. Mocht iets tijdens de massage onprettig aanvoelen, geef dit dan meteen aan. Ik pas dan onmiddellijk de behandeling aan.

 

 

Priuwke

Nieuw in het assortiment: een priuwke. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het energetische deel van de massages. Of misschien een beetje huiverig, maar toch geïntrigeerd. Je mag een half uurtje komen proberen en voelen wat het is en wat het doet. Met kleren aan. Zittend of liggend. De prijs is 25 euro.

 

 

 

Tarieven

Afspraak maken?

06-53933832

Reactie achterlaten?

Klik hier.