Wie en wat

Energetische Massage Ternaard

Ontspanning en energie door aanraking en lichte massage

Wie?

Mijn naam is Ellen Bakker. In het dagelijks leven ben ik zangeres, vocal coach en workshopleider. Als tiener hielp ik wel eens iemand van hoofdpijn af. Gewoon, door hoofd, nek en schouders zachtjes te masseren. Dan zeiden mensen dat alles begon te gloeien of tintelen en ik dacht dat dat door het masseren kwam.

 

Veel later leerde ik een reikimaster kennen, die me vroeg of ik wist dat ik heel veel energie doorgaf met mijn handen. Ik had geen idee. Op mijn vraag of ik dan reiki moest gaan doen was zijn reactie: "Waarom? Wat wil je dan leren? Je kan het al. Ga gewoon doen wat jij doet." Dus, dat doe ik.

Wat?

Wat ik doe is letterlijk energie doorgeven via mijn handen. Niks meer en niks minder. De cliënt en ik voelen er allebei meestal hetzelfde van. Warmte, tintelen, soms zelfs prikken of jeuk. Die energie gaat doen wat er in je lichaam nodig is. Afvalstoffen wegwerken, spieren ontspannen, jou ontspannen (soms zo letterlijk dat je in slaap valt), je heel moe maken zodat je eraan toegeeft, weggestopte emoties laten stromen (soms ook letterlijk).

 

Ik word er zelf niet moe van. Sterker nog, ik geef niet alle energie door, denk ik, want ik krijg het er meestal lekker warm van. Ik neem ook niks over van cliënten. Ik geef alleen maar door.

Afspraak maken?

06-53933832

Reactie achterlaten?

Klik hier.